Trådlös in-ear hörlur med säker passform

JayBird Bluebuds X - Storm White

  Art.nr: 189922
  • Bra ljud
  • Bluetooth 2.1+EDR
  • 8 timmars batteritid
  • Patenterad säker passform
  • Svettsäker, perfekt för träning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner (0)

Frågor & svar (0)

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

JayBird Bluebuds X - Storm White

Vill du ha en ultimat träningshörlur där du slipper sladdar som hänger och dinglar eller trasslar sig så är BlueBuds X för dig. Musiken får du trådlöst via Bluetooth med SignalPlus™ som gör att du kan ha din telefon var som helst på kroppen, eller i väskan på gymmet och du kan köra din workout på upp till tio meters avstånd utan att tappa musiken, med ett ljud du inte tidigare hört!

Patenterat SecureFit

Med sin patentsökta X-Fit™ möjliggörs två sätt att bära lurarna - antingen traditionellt ner från örat som tillåter dig att ta emot telefonsamtal och lätt åtkomst till fjärrkontrollen för musikstyrning, eller över örat för en tajt och exakt passform. De medföljande kabelklämmorna gör att du kan fästa ihop kabeln bakom nacken så de sitter tajt och perfekt runt ditt huvud utan att störa din träning.

Regn- och svettsäker

Var inte rädd för att ta i ordentligt på träningen med Bluebuds. Med regn- och svettsäker design och livstids garanti behöver du inte oroa dig för att hörlurarna tar skada när du är ute och springer eller försöker slå ditt personbästa i gymmet. BlueBuds X försedda med Liquipel Sweat Repellant Nano Technology som stöter bort svett så hörlurarna håller sig rena oc fräscha.

Batteri och laddning

Trots sin lilla storlek ryms det ett Lithium Polymer-batteri som håller för upp till hela åtta timmars musik (variarar beroende på användning). Det räcker till exempel till en timmas träning varje dag i en hel vecka, på en enda laddning. Standby-tid är upp till 250 timmar. Batteriet laddas via den medföljande microusb-kabeln och det görs på under 2,5 timmar.

Är du iPhone-användare får du en extra ikon i displayen på telefonen som visar batterinivån så du ser precis hur mycket batteri du har kvar. Oavsett telefonmärke får du alltid en varning ungefär 20 minuter innan batteriet tar slut.

Medföljande tillbehör

- Transportfodral
- 3 par öronproppar i olika storlekar, färgkodade för enkel parning
- 3 par löstagbara SecureFit-vingar för säker passform i olika storlek
- USB-kabel (micro) för laddning, 18 cm
- 2 styck kabelklämmor som du kan fästa ihop kabeln med bakom nacken